thule dakkoffers

Thule is een Zweeds bedrijf dat in 1942 is opgericht door Erik Thulin. Oorspronkelijk begon het bedrijf met het maken van visgerei, maar in de jaren 50 breidde het zijn activiteiten uit naar de productie van dakdragers en skidragers. In de jaren 60 ontwikkelde Thule de eerste dakkoffer, die al snel populair werd bij vakantieganger die extra bagageruimte nodig hadden.

Thule heeft verschillende technische ontwikkelingen gedaan om de functionaliteit en veiligheid van hun dakkoffers te verbeteren. Zo hebben ze een gepatenteerd PowerClick-snelmontagesysteem ontwikkeld, waarmee de dakkoffer snel en gemakkelijk op de dakdragers kan worden bevestigd. Ook hebben ze een Dual-Force veersysteem ontworpen, dat de opening en sluiting van de dakkoffer vergemakkelijkt en een gelijkmatige verdeling van het gewicht van de inhoud bevordert.

Populaire dakkoffers van Thule zijn o.a. de Motion XT, Force XT en de dakkoffers uit de Touring serie. Deze dakkoffers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ze bieden allemaal uitstekende aerodynamica en bescherming tegen weersinvloeden, evenals een hoge mate van veiligheid en gebruiksgemak.

Toont alle 4 resultaten